Predstava „Sutra (ni)je novi dan!“ Teatra Exit iz Zagreba na Maloj sceni HNK Mostar

Teatar Exit iz Zagreba gostuje na Maloj sceni HNK Mostar u utorak 01.07.2014. u 20 sati, s predstavom “Sutra (ni)je novi dan!”

“Sutra (ni)je novi dan!” je predstava o nizu naših problema, konflikata  i dilema, otkačena  i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare!

Na tragu svoje autorske uspješnice  “Kako misliš mene nema?!” (odigrane preko 250 puta) Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca – Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi  Sutra (ni)je novi dan!

Predstava svjedoči o mladim ljudima  bez perspektive – bez posla, stana, i osnovnih egzistencijalnih uvjeta, zrelim ljudima opterećenim kreditima, otkazima, neimaštinom i raspadanjem obitelji i o starcima s bijednim mirovinama, suočenim s bolesti i blizinom smrti.

Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču.

“Sutra (ni)je novi dan!” autorski projekt Ivice Boban, još je jedna hit predstava Teatra „Exit“ koja je osvojila zahtjevnu zagrebačku publiku i brojne nagrade na festivalima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM za umirovljenike, studente i učenike 5 KM možete kupiti na blagajni kazališta a svoje mjesto možete i unaprijed rezervirati telefonom 063 317 348, putem inboxa na Facebook stranici te e-mailom: hnkmos@gmail.com.

Tagovi: ,

Komentari su zatvoreni.