Izložba fotografija za pomoć Pučkoj i Javnoj kuhinji Mostar

Lokalni tim Mostar Omladinske novinske asocijacije (ONA) u BiH organizira humanitarnu izložbu fotografija. Izložba će se održati u pivnici Štefanijino šetalište. Otvaranje izložbe je u ponedjeljak, 11.3. u 20:00 sati. Izložba će trajati do srijede, 20.3. Prikupljeni novac biti će doniran u humanitarne svrhe. Lokalni tim Mostar će novac donirati Pučkoj i Javnoj kuhinji grada Mostara.

Cijena fotografija je simbolična – 5 KM. Sve fotografije su donirali mladi bh. fotografi i uslikane su na području Bosne i Hercegovine. Ova izložba će biti održana i u drugim bh. gradovima u kojima postoje lokalni timovi Omladinske novinske asocijacije.

Ovom prilikom se zahvaljujemo fotografima koji su donirali svoje fotografije za ovu izložbu: Lejli Čolaković, Darinki Klarić, Dragani Topčić, Gordanu Stojkiću, Deanu Ćapinu, Edi Babiću, Nerminu Krupiću, Dini Pehliću, Dini Joldiću, Marku Buntiću, Tomislavu Borasu, Dariji Zelenika, Sanjinu Fajiću, Amili Omerika, Ildi Kero, Danielu Juriću, Emiliu Periću, Miji Bošković, Andrei Jakiša, Igoru Ćubeli te aktivistima ONAuBiH-a.

Tagovi: , , , ,

Komentari su zatvoreni.